Du er altid velkommen til at udlåne dit sæson-/abonnementskort til en ven eller bekendt, hvis du ikke selv kan komme til en kamp. Dit sæson-/abonnementskort er ikke personligt.

Du kan enten vælge at udlåne dit fysiske sæson-/abonnementskort, eller konvertere dit kort til en billet, blot til en enkelt kamp. Hvis du vælger at konvertere dit kort til en billet vil dit sæson-/abonnementskort være lukket til kampen, og du har i stedet en billet du kan give til en ven eller bekendt. Du kan konvertere dit sæson-/abonnementskort til en billet helt op til kampstart, såfremt du ikke har benyttet dit kort til kampen endnu.

Billetten kan du enten hente som PDF og sende til din ven, eller vælge af få den tilsendt direkte som en SMS billet - enten til din egen mobil, eller direkte til din ven. Se hvordan du gør i videoen her:

Sådan konverterer du dit sæson-/abonnementskort til en billet til udlån 
Vær opmærksom på, at børne-, studerende- og pensionistkort kun kan benyttes af netop disse. Hvis et af disse kort ønskes udlånt til en voksen, kan der laves en "opgradering" af kortet til de enkelte kampe i stedet - se guide her: https://kundeservice.fck.dk/saesonkort2/opgrader-dit-s%c3%a6sonkort-barnvoksen.