SÆSONKORT SOM GAVE

Ønsker du at give et sæsonkort som gave, vil vi til en hver tid anbefale, at du køber et gavekort, så modtageren selv kan bestille sit sæsonkort.

Gavekort kan bestilles på billet.fck.dk på et valgfrit beløb mellem 100 og 2.000 kroner.

Vil du alligevel bestille et sæsonkort til en anden end dig selv, er det vigtigt, at du bestiller sæsonkortet korrekt. Du skal sørge for, at både du og modtageren har en profil på billet.fck.dk.

Er du i tvivl om, hvorvidt modtageren har en profil på billet.fck.dk, kan du se dette i købsprocessen.

Vær opmærksom på, at sæsonkortet vil fremkomme på modtagerens profil på billet.fck.dk straks efter køb

ABONNEMENT SOM GAVE 
Det kan ikke lade sig gøre at købe et abonnementskort i gave, da kortet skal registreres med Nem-ID, og betalingen foregår over en længere periode.

Hvis du har modtaget et gavekort, som du ønsker at bruge på et abonnement, så kontakt os på kundeservice@fck.dk

VIDEOGUIDE TIL KØB AF SÆSONKORT

I denne video kan du se, hvordan du bestiller et sæsonkort til en anden person, som ikke tidligere har haft en profil på billet.fck.dk.

Hvis modtageren allerede har en profil på billet.fck.dk, som er registreret med samme mailadresse, så kommer personens navn automatisk frem, når du indtaster mailadressen.

Hvis du bestiller sæsonkort til en anden end dig selv, skal du specielt være opmærksom på, at du skal være logget ind med din egen profil, med dit eget navn.

Når du gennemfører købet, bliver du bedt om at indtaste leveringsadresse. Det skal være din egen adresse.

Hvisnavn og adresse ikke stemmer overens, kan PostNord nægte at aflevere brevet, og så kommer sæsonkortet ikke frem til tiden.
Er du i tvivl om, hvilket sæsonkort du skal vælge, kan du læse nærmere om de forskellige sæsonkort her