FCK PROFIL – DIN ADGANG TIL BYENS HOLD!

Med FCK Profil tager vi hul på arbejdet med, at du som FCK-fan kun skal bruge ét login til vores FCK-platforme.

Tilpas din profil, så du får lige nøjagtigt det ud af din fodboldklub, som du gerne vil have. Opretter du en FCK Profil nu, er du med i lodtrækningen om en VIP-tur for to personer til en europæisk udekamp!

Flere fordele og en skræddersyet oplevelse med en FCK Profil
I dag præsenterer vi første version af den nye FCK Profil. FCK Profil giver dig nem adgang til f.eks. billet.fck.dk og den nye FCK Fanshop webshop.

I dag er kun startskuddet, for i fremtiden tilføjer vi flere systemer til FCK Profil, som du finder via profil.fck.dk. Inden længe bliver du også på billet.fck.dk og det nye fckfanshop.dk mødt af en "log ind med FCK Profil" funktion.

Hvis du har en aktiv profil på billet.fck.dk, får du i dag en e-mail om, hvordan du nemt opretter et password til din nye FCK Profil.

Vi overflytter nemlig profilerne fra billet.fck.dk, så alt du skal gøre er at bekræfte og oprette nyt password via den e-mail, vi sender dig.

OBS: Du vil dog fortsat have en profil på billet.fck.dk, som du skal benytte for at købe billetter, sæsonkort, lave ændringer i dit abonnement eller lignende.

Sæsonkort-fordele og ny webshop
Sæsonkortholdere og abonnenter kan med en FCK Profil også tilgå deres sæsonkort-rabat online, og Platinkortholdere kan se deres e-cash saldo og betale med denne, når de logger ind med FCK Profil på Fanshoppens nye webshop, som også er live i dag. 

Hold dig – og os – opdateret
Med FCK Profil kan du nemt opdatere dine data, så du får lige præcis den direkte kommunikation fra os, som du ønsker.

Du kan også hurtigt opdatere dine informationer, f.eks. adresse og telefonnummer, så du ikke misser relevant information om dit sæsonkort eller lignende.

Vi udvikler videre på FCK Profil og hører gerne fra dig!
Tanken bag FCK Profil er, at du som F.C. Københavner kun skal holde styr på ét login, der giver dig adgang til alle nuværende systemer - og nye systemer, som f.eks. en ny FCK app i fremtiden.

Vi lancerer i dag første version af FCK Profil, men vi udvikler videre på systemet og integrationerne, så du får endnu flere fordele. For eksempel en funktion, der giver mulighed for visning (og dermed scanning) af billetter og sæsonkort/abonnement via FCK Profil. Har du feedback/input, så kontakt os endelig på profil@fck.dk

Spørgsmål & svar om FCK Profil

 • Hvordan opretter jeg en ny FCK Profil? 
  Har du en profil på billet.fck.dk, så opretter vi den automatisk som en FCK Profil, men du skal stadig bekræfte den og oprette en adgangskode, før den er aktiv. Vi sender dig en mail med mere information og link til bekræftelse og oprettelse af adgangskode. Hvis du ikke har en billetprofil, kan du oprette en FCK Profil via linket her.
 • Bliver min nuværende profil på billet.fck.dk overført til en FCK Profil?
  Ja, men du skal bekræfte dette og oprette en adgangskode via den e-mail, vi sender dig.
   
 • FCK Profil siger, at min e-mail allerede er i brug, når jeg forsøger at oprette en bruger - hvad gør jeg? Det skyldes, at du allerede har en FCK Profil (da du har en aktiv profil på billet.fck.dk), som du blot skal bekræfte en adgangskode til. Det gør du via den e-mail du modtager/har modtaget fra FCK Profil. Er bekræftelseslinket i den e-mail ikke længere gyldigt, så kan du blot trykke på ”glemt din adgangskode?” inde på FCK Profil login-siden, og så får du en ny mail om oprettelse af adgangskode.
   
 • Forsvinder min profil på billet.fck.dk, når jeg opretter en FCK Profil?
  Nej, den kører videre, for det er ikke alt, du kan klare via FCK Profil her i begyndelsen - så du har stadig også din profil på billet.fck.dk.
   
 • Hvor ændrer jeg mine oplysninger, f.eks. hvis jeg flytter?
  Vigtige oplysninger som navn, telefonnummer, adresse mv. skal du rette via din FCK Profil. Kun på den måde har vi de rigtige oplysninger på dig, når vi skal kontakte dig. Du kan som altid få hjælp via kundeservice@fck.dk, hvis du møder udfordringer undervejs.
   
 • Er Away Kort med i FCK Profil?
  Nej, Away Kort er ikke med i FCK Profil, men det kan blive en del af løsningen i fremtiden.
   
 • Virker min nye FCK Profil med FCK app'en?
  Nej, for da vi er ved at se på en helt ny FCK-app, har vi ikke prioriteret en integration med den nuværende FCK-app. Er du logget ind i app'en i dag, kan du dog sagtens fortsætte med at bruge appen, som du plejer (scanning af sæsonkort mv.). Opretter du en FCK Profil med samme e-mail og password som på din nuværende profil på billet.fck.dk (som dermed også er det, du bruger i app'en), vil du fortsat kun skulle huske det ene login. Opretter du derimod en FCK Profil med ny(t) e-mail og/eller password, skal du stadig bruge dit nuværende billet-login i FCK app'en. Som skrevet ovenfor, arbejder vi også på en funktion på FCK Profil, der giver mulighed for at vise/scanne sæsonkort/abonnementer og billetter, præcis som du har det i FCK app'en i dag.

 • Kan jeg se mine loyalitetspoint i FCK Profil?
  Nej, loyalitetspoint er ikke med i FCK Profil endnu, så dem kan du stadig kun se på din profil på billet.fck.dk. Men det kan blive en del af FCK Profil i fremtiden.
 • Mit link til at oprette min adgangskode til FCK Profil er udløbet, hvad gør jeg?
  Du trykker på ”glemt din adgangskode?” inde på FCK Profil login-siden, og så får du en ny mail om oprettelse af adgangskode.
   
 • Hvor kan jeg finde FCK Profil siden?
  Du finder FCK Profil på profil.fck.dk
   
 • Hvor giver jeg feedback, forslag og rettelser til FCK Profil?
  Kontakt os venligst profil@fck.dk.
   
 • Hvor kan jeg få hjælp til brugen af FCK Profil?
  Kontakt os venligst på på profil@fck.dk