Hvis du til en enkelt kamp vil sidde på en anden plads end du plejer, kan du benytte "ændre sæde" funktionen på dit sæsonkort.
Dit sæsonkort bliver på denne måde lukket til kampen, og du får i stedet en billet til det valgt sæde.
Vær opmærksom på, at du vil blive opkrævet differencen, hvis du skifter sæde til en dyrere plads end din egen.

Se i videoguiden herunder, hvordan du gør.

Du optjener pt. (udviklingen er igang) ikke loyalitetspoint når du ændre sæde til en kamp. Hvis du ønsker at få dem efterfølgende, så kontakt os på kundeservice@fck.dk.