Parkering


Parkering på Parkens areal

På kampdage og til koncerter er det ikke muligt at parkere på Parkens areal, undtagen handicap parkeringspladserne bag Unibet (B)-tribunen, som kræver handicapparkeringskort.

Parken har også et antal VIP P-pladser, der kræver speciel P-tilladelse.

På ikke-kampdage er der betalingsautomater på hjørnet mellem A- og D-tribunen samt hjørnet mellem A- og B-tribunen.

Parkering på Øster Allé

Du kan se de gældende priser for området på København kommunes hjemmeside.

Generelt skal der dog tages forbehold for koncerter og andre større events, hvor området kan være afspærret.


Drop-off og pick-up

Under store arrangementer (fodboldkampe, koncerter mv) kan Øster Alle være helt afspærret eller meget tæt trafikeret.

Normalt kan du ellers holde kortvarigt på Øster Alle og sætte passagerer af (eller samle dem op), men især efter arrangementerne er det svært at komme til, når alle forlader stadion samtidig.

Du kan også køre fra Østerbrogade og ind ved Gunnar Nu Hansens Plads (Østerbro Stadion/Idrætshuset), hvor det er lidt nemmere at standse kortvarigt. Bemærk at Serridslevvej er lukket i den ende, så du kan komme ind og ud af området via Østerbrogade.

Vær også opmærksom på, at fans fra Parkens udebaneafsnit normalt går den vej ud, og hvis der er mange, kan det vanskeliggøre afhentningen af FCK-fans. I særlige tilfælde (fx Brøndby-kampe) kan FCK-fans ikke passere området, mens udeholdets fans forlader området.

Derudover er der mange gode standsnings-muligheder på fx Blegdamsvej eller Østerbrogade, på sidegaderne mellem Østerbrogade og Strandboulevarden eller på den anden side af Jagtvej. Man skal gå lidt længere, men det drejer sig typisk kun om ca. 10 minutter.