Kørestolsbrugere til hjemmekampe

Til hjemmekampe skal du købe en særlig kørestolsbillet. Antallet af kørestolspladser i Parken er desværre begrænsede, og vi anbefaler derfor altid, at billetterne købes i god tid på billet.fck.dk.

Parken har tre kørestolsplatforme: to på B-tribunen (B8 - Kørestol og B10 - Kørestol) og en på Familietribunen (D).

Afsnittene findes på billet.fck.dk under stadionoversigten, under punkterne "Tribune B" og "Tribune D".

Kørestolsbrugere, der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager i Parken. Ledsagerbilletten skal bestilles på forhånd ved at kontakte kundeservice på kundeservice@fck.dk

Indgangene B9/B10/B11 på B-tribunen benyttes, hvorfra der er en lift, der fører op til platformen.

Køber du først billet på kampdagen, skal du i stedet henvende dig i en af billetboderne placeret rundt om Parken, hvor du kan købe både kørestols- og ledsagerbillet. Her skal ledsagerkort også medbringes.


Ikke-kørestolsbrugere til hjemmekampe

Ikke-kørestolsbrugere, der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager i Parken. 
 
Vi anbefaler altid at bestille ledsagerbilletten på forhånd ved at kontakte kundeservice på kundeservice@fck.dk. Kun på den måde kan man sikre sig en plads.
 
Du kan få ledsagerbillet til alle afsnit.

Vælger du alligevel først at købe billet på kampdagen, skal du i stedet henvende dig i en af billetboderne rundt om Parken, hvor du kan købe både alm. + ledsager billet, hvis der stadig er ledige billetter. Her skal ledsagerkort også medbringes.


Parkering på Parkens areal
På kampdage og til koncerter er det ikke muligt at parkere på Parkens areal, med undtagelse af handicap parkeringspladserne foran B-tribunen. Hertil skal benyttes handicapparkeringskort.