Kørestolsbrugere til hjemmekampe


Til hjemmekampe skal du købe en særlig kørestolsbillet.
Antallet af kørestolspladser i Telia Parken er desværre begrænsede, og vi anbefaler derfor altid, at billetterne købes i god tid på billet.fck.dk.

I Telia Parken findes tre kørestolsplatforme. To er placeret på Sektion 12 (B8 - Kørestol og B10 - Kørestol). Det sidste er placeret på Familietribunen (Område kørestol DFDS).
Afsnittene findes på billet.fck.dk under stadionoversigt, under punkterne "Tribune UNIBET" og "Tribune DFDS".
Kørestolsbrugere, der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager i Telia Parken, såfremt der er bestilt billet til denne. Ledsagerbilletten skal bestilles på forhånd ved at kontakte kundeservice på kundeservice@fck.dk

Indgangene B9/B10/B11 på Unibet-tribunen benyttes til kørestolsbrugere, hvorfra der er en lift op til kørestolsplatformene.
På Familietribunen benyttes indgangen PH2 som er placeret ved PH Lings Alle 2. Herfra er en elevator op til kørestolsplatformen på Familietribunen.

Køber du først billet på kampdagen, skal du henvende dig i en af billetboderne placeret rundt om Telia Parken, hvor det er muligt at købe både kørestols- og ledsagerbillet.
Her skal ledsagerkort ligeledes medbringes.


Ikke-kørestolsbrugere til hjemmekampe

Ikke-kørestolsbrugere, der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager i Telia Parken. 
 
Ledsagerbilletten skal bestilles på forhånd ved at kontakte kundeservice på kundeservice@fck.dk
 
Det er muligt at få ledsagerbillet til alle afsnit.

Køber du først billet på kampdagen, skal du henvende dig i en af billetboderne rundt om Telia Parken, hvor det er muligt at købe både almindelige billetter samt en ledsagerbillet.
Her skal ledsagerkort ligeledes medbringes.


Parkering på Telia Parkens areal

På kampdage, og til koncerter, er det ikke muligt at parkere på Telia Parkens areal, med undtagelse af handicap parkeringspladserne bag B tribunen. Hertil skal benyttes handicapparkeringskort.