Du er altid velkommen til at udlåne dit sæsonkort til en ven eller bekendt, hvis du ikke selv kan komme til en kamp. Dit sæsonkort er ikke personligt.

Du kan enten vælge at udlåne dit fysiske sæsonkort, eller konvertere dit sæsonkort til en billet, blot til en enkelt kamp. Dit sæsonkort vil på denne måde være lukket til kampen, og du har i stedet en billet du kan give til en ven eller bekendt. Du kan konvertere dit sæsonkort til en billet helt op til kampstart, såfremt du ikke har benyttet dit kort til kampen endnu.

Billetten kan du enten hente som PDF og sende til din ven, eller vælge af få den tilsendt direkte som en SMS billet - enten til din egen mobil, eller direkte til din ven. Se hvordan du gør i videoen her:

Sådan konverterer du dit sæsonkort til en billet til udlån

Vær opmærksom på, at børne-, studerende- og pensionistkort kun kan benyttes af netop disse. Hvis et af disse kort ønskes udlånt til en voksen, kan differencen betales i INFO-kontoret.
INFO-kontoret er kun åbent på kampdage, ca. to timer før kampstart, og findes mellem Imerco-tribunen og UNIBET-tribunen. Ved du det allerede i god tid, kan du sende en mail til kundeservice@fck.dk hvor sæsonkortet kan opgraderes til den enkelte kamp, på forhånd.

Der kan kun udstedes erstatningsbillet på et sæsonkort, på kampdagen, til ejeren selv.