Aldersbegrænsning

Er du studerende eller pensionist og kan fremvise gyldigt studiekort eller pensionistbevis, har du mulighed for at købe nogle af vores sæsonkort til en lavere pris. Dette vælger du ved køb af kortet, efter at have valgt din plads.

Er du under 15 år, kan du vælge et børne sæson-/abonnementskort. Kortet har en lavere pris end normalt og giver samtidig adgang til børneklubben Klub Leo, som du kan læse mere om her. Hver opmærksom på, at hvis du bestiller abonnement og er under 18 år, så skal du have en forældre til at skrive under med Nem ID.
Børn under 5 år kan gratis komme ind til Superligakampe i følge med en voksen, der har gyldigt sæson-/abonnementskort eller billet, såfremt barnet ikke optager et ekstra sæde. Vær opmærksom på, at dette ikke gør sig gældende til UEFA kampe, da alle - uanset alder - skal have billet til disse kampe.