Ønsker du at give et sæsonkort som gave, vil vi til en hver tid anbefale, at du køber et gavekort, så modtageren selv kan bestille sit sæsonkort. Gavekort kan bestilles på billet.fck.dk og kan laves på et valgfrit beløb mellem 100 og 2.000 kroner.

Vil du alligevel bestille et sæsonkort til en anden end dig selv, er det vigtigt, at du får bestilt sæsonkortet korrekt. Du skal sørge for, at både du og modtageren har en profil på billet.fck.dk.
Er du i tvivl om, hvorvidt modtageren har en profil på billet.fck.dk kan du se dette i købsprocessen.

Vær opmærksom på, at sæsonkortet vil fremkomme på modtagerens profil på billet.fck.dk straks efter køb
I denne video kan du se, hvordan du bestiller et sæsonkort til en anden person, som ikke tidligere har haft en profil på billet.fck.dk
Hvis modtageren allerede har en profil på billet.fck.dk registreret med samme mailadresse, vil personens navn automatisk fremkomme, når du indtaster mailadressen.

Ved bestillingen af sæsonkort til en anden end dig selv, skal du specielt være opmærksom på, at du skal være logget ind med din egen profil, med dit eget navn.
Når du gennemfører købet, vil du blive bedt om, at indtaste leveringsadresse. Dette skal være din egen adresse.
Såfremt navn og adresse ikke stemmer overens, kan Post Nord nægte at aflevere brevet, og sæsonkortet vil i så fald ikke komme frem til tiden.
Er du i tvivl om, hvilket sæsonkort du skal vælge, kan du læse nærmere om de forskellige sæsonkort her