Du har mulighed for at fremvise dit sæsonkort på din smartphone, hvis du fx har glemt dit sæsonkort derhjemme, eller blot ikke vil have det med dig på stadion.
Dit sæsonkort finder du ved at logge ind på VoresKBH-app'en med samme mail, som dit sæsonkort er tilknyttet på billet.fck.dk. I VoresKBH-app'en kan du se dit sæsonkort, som kan scannes ved indgangen på stadion. Vær opmærksom på, at eventuelle ridser eller flænger i skærmen kan have indflydelse på, hvorvidt dit kort kan scannes fra mobilen. Screenshots af
OBS: nyere Iphones (fra Iphone 7 nyere) kan have problemer med scanning, på grund af Apple Pay. Vi arbejder på en løsning af dette. Indtil da, skal du huske at medbringe dit fysiske sæsonkort.