OBS: Køber du et Sektion12 kort, Familietribune kort eller Nedre C kort, kan det økonomiske bedst betale sig for dig, at købe dit sæsonkort som abonnement, fremfor med rater. Læs mere om Abonnementsbetaling på sæsonkort her.

Når du køber et sæsonkort, har du mulighed for at gennemføre betalingen over rater. Alt efter tidspunkt på sæsonen, kan du vælge at betale over forskellige antal rater. Husk, at en ratebetaling, i modsætning til abonnements betaling ikke kan opsiges før alle betalinger er gennemført.
 
Oprettelsen af en afdragsordning koster 10% i startgebyr - dog min. 50 kr. og max. 150 kr. Sørg derfor for at gøre op med dig selv, om en ratebetaling kan betale sig for dig, inden du vælger betalingsmetode. Startgebyret bliver lagt oveni din første betaling, som betales med det samme.

Betaler du ikke dine rater til tiden, vil du modtage en rykker på mail, og et rykkergebyr på 100 kr. bliver pålagt din betaling. Sker betalingen ikke inden 8 dage, modtager du endnu et rykkergebyr.

Der sendes op til 3 rykkere pr. ratebetaling, hvorefter vi uden yderligere varsel vil opsige dit sæsonkort jf. gældende vilkår og opgøre sagens fulde udestående. Det udestående vil samtidig blive overdraget til vores inkassobureau.
 
Du vil altid modtage en adviseringsmail et par dage før vi trækker pengene på dit kort.
Har du behov for at ændre dine kredit kort oplysninger, vil der i denne adviseringsmail være en link, hvortil du kan betale og ændre til et andet kreditkort.