Det er nu blevet muligt, at frigive sin plads til en kamp hvor man ikke kan komme, således at en anden har mulighed for at købe din plads til den pågældende kamp.

Dette kræver at du har et sæsonkort eller et kort-abonnement.

1. Log ind på www.billet.fck.dk.
  2. Tryk på "min konto" ved dit navn.
  3. Tryk i nederste højre hjørne af dit sæsonkort/kort-abonnement.
  4. Vælg kampen som du ikke kan komme til og tryk "frigiv sæde" ud fra kampen.
  5. Bekræft at du ønsker at frigive din plads til den enkelte kamp.

Se følgende video-guide, for hvordan det gøres: