Billet-abonnement kan købes til både Familietribunen og Sektion 12.

Sektion 12:

Billet-abonnement til Sektion 12, er til dig, som gerne vil være en del af den aktive stemning på Sektion 12. Et billet-abonnementet koster 79 kr/md. og med dette beløb er du sikret en billet til alle Superliga- og Pokalkampe* i Parken.

Til kampe hvor både Nedre Sektion 12 og Øvre Sektion 12 er åbent, kan man med et billet-abonnement selv vælge, hvor man gerne vil placere sig til den pågældende kamp. Hvis Nedre Sektion 12 er udsolgt, vil det kun være muligt, at vælge plads på Øvre Sektion 12.

Familietribunen:
Med et Billet-abonnement til Familietribunen er du sikret endnu en fed sæson på tribunen, hvor familier får en fodboldoplevelse i topklasse for både børn og voksne! Abonnementet giver dig alt det, du kender i forvejen, og så foregår betalingen på månedlig basis. Læs mere om fordelene længere nede i mailen her.

Familietribunen kort-abonnement koster 99 kr. pr. måned for voksne og 49 kr. pr. måned for børn.

Du skal selv ind på www.billet.fck.dk og trække din billet til hver kamp, det vil sige du får ikke noget kort tilsendt. Dette skal gøres senest 10 dage før kampen hvis du vil være garanteret en plads på stadion.

Sådan bestiller du et billet-abonnement:

Sådan trækker du din billet til kampene - sørg for, at gøre præcist som i videoen for at få loyalitetspoint:

*En evt. pokalfinale er ikke inkluderet.