Levering i Danmark

Ved bestilling på fckfanshop.dk har du følgende tre leveringsmuligheder. 
 
1) Afhentning 
Afhentning i Fanshoppen beliggende i Telia Parken er en tjeneste, vi tilbyder dem, der ikke ønsker at vente på, at varen bliver leveret. Bestil varen online, og afhent den i Fanshoppen på Øster Allé 56. 
 
Ordren skal blot pakkes. Dette sker typisk inden kl. 12 hverdagen efter bestillingstidspunktet. Herefter vil du modtage en mail, der bekræfter, at orden er klar til afhentning. Husk din ordrebekræftelse ved afhentning som bekræftelse af købet. 
 
Det er hurtigt, nemt og enkelt! 
 
2) PostNord forsendelse 
Hvis PostNord vælges som leverandør af ordren, vil leveringen finde sted 1-2 dage efter bestillingstidspunktet. Hvis det ikke er muligt for PostNord at levere forsendelsen på adressen på det pågældende tidspunkt, vil pakken kunne afhentes på det nærmeste posthus den efterfølgende dag. 
 
Ordren sendes som pakke og er derfor forsikret. Denne tjeneste koster 59 kr. 
 
3) PostNord afhentning 
Det er muligt at vælge Post Danmark levering uden omdeling, hvilket betyder at pakken leveres til det valgte Post Danmark afhentningspunkt, hvor den kan afhentes, præcis når det passer ind i din tidsplan. Denne service koster kun 29 kr. for ordrer med en værdi under 799 kr. og er gratis for ordrer med en værdi over denne grænse. 

Levering i udlandet

Ordre til udlandet leveres med fragtfirmaet Asendia og koster fra 75 kr. (10€), leveringstiden er ca. 14 hverdage, 
 
Hvis du ønsker at høre nærmere om leveringstid og pris til et specifikt land, er du meget velkommen til at kontakte os på fanshop@fck.dk, hvor vi sidder klar til at besvare.