Levering i Danmark

Ved bestilling på fckfanshop.dk har du tre leveringsmuligheder. 
 
1) Afhentning 
Afhentning i Fanshoppen ved Parken er en tjeneste, vi tilbyder dem, der ikke ønsker at vente på, at varen bliver leveret. Bestil varen online og afhent den i Fanshoppen på Øster Allé 56. 
 
Ordren skal blot pakkes. Det sker typisk inden kl. 12 hverdagen efter bestillingstidspunktet. Herefter får du en mail, der bekræfter, at orden er klar til afhentning. Husk din ordrebekræftelse ved afhentning som bekræftelse af købet. 
 
Det er hurtigt, nemt og enkelt! 
 
2) PostNord forsendelse 
Hvis PostNord vælges som leverandør af ordren, sker leveringen 1-2 dage efter bestillingstidspunktet. Hvis PostNord ikke kan levere forsendelsen på adressen på det pågældende tidspunkt, kan pakken afhentes på det nærmeste posthus den efterfølgende dag. 
 
Ordren sendes som pakke og er derfor forsikret. Denne tjeneste koster 59 kr. 
 
3) PostNord afhentning 
Det er muligt at vælge PostNord-levering uden omdeling, så du i stedet vælger levering til et PostNord afhentningspunkt, der passer i din tidsplan. Denne service koster kun 39 kr. for ordrer med en værdi under 799 kr. og er gratis for ordrer med en højere værdi. 


Levering i udlandet

Ordre til udlandet leveres med fragtfirmaet Asendia og koster fra 75 kr. (10€), og leveringstiden er ca. 14 hverdag.
 
Hvis du ønsker at høre nærmere om leveringstid og pris til et specifikt land, er du meget velkommen til at kontakte os på fanshop@fck.dk, hvor vi sidder klar til at besvare.