Bytte og refusion i Fanshoppen

Ombytning og returnering af varer kan foretages i den fysiske FCK Fanshop, der er placeret i Telia Parken på Øster Allé 56. Du skal blot medbringe din ordrebekræftelse eller kvittering ved ombytningen/returneringen. Der er 14 dages fuld bytte- / returret på alle varer. Undtagen spilletrøjer med påtrykt navn og nummer samt autograferede varer.

Bytte og refusion på fckfanshop.dk

Skal en vare returneres, beder vi dig sende os varen + bon, samt dit navn, adresse, telefonnummer og ikke mindst dit registreringsnummer, kontonummer, og hvilken bank kontoen er i til F.C. København Fanshop, Øster Allé 56, 2100 København Ø (Mrk. ”returnering”). Vi vil efter modtagelsen af varen hurtigst muligt sætte beløbet ind på din konto (forvent 5-7 dages ekspeditionstid).
Alle returneringer skal aftales på forhånd med postordreafdelingen på tlf 35 25 70 15 eller mail fanshop@fck.dk.

Bytte og refusion på trøjer med tryk

Da et tilvalg af tryk til en trøje betyder, at produktet bliver personaliseret, er det desværre ikke muligt at returnere eller bytte denne.
Dette gælder både eget navn og valg af spillernavn.

Vi henviser endvidere til de enhver tid gældende handels-og leveringsbetingelser