FÅ DIN BILLET SOM SMS-BILLET

Få billetten tilsendt som en SMS-billet, dette gør du således:

1. Login på din profil på billet.fck.dk.
  2. Tryk på ”min konto” op i højre hjørne under dit brugernavn.
  3. Find kampen som du skal se og tryk på ”Send billet som SMS” nede i højre hjørne.
  4. Indtast dit telefon nummer og tryk ”Send en SMS”

KONVERTER DIT KORT TIL SMS-BILLET

Konverter dit kort til SMS-billet for en enkelt kamp:

1. Login på din profil på billet.fck.dk koblet op med dit kort.
  2. Tryk på ”min konto” op i højre hjørne under dit brugernavn.
  3. Find dit sæsonkort/abonnement og tryk på det lille ikon i højre hjørne "Gå til transaktion"
  4. Find den kamp du ønsker at kortet skal deaktiveres og konverteres til en billet.
  5. Tryk op konverter til billet og godkend.
  6. Vælg "Send som SMS-billet", indtast dit telefon nummer og tryk ”Send en SMS”