Print-selv:

Har du købt din billet på billet.fck.dk, kan du downloade dine billetter og printe dem. Du kan finde dine billetter gennem linket i din ordrebekræftelsesmail, eller ved login på billet.fck.dk.

Mobil:

Du kan scanne dine PDF print-selv billetter i indgangen på mobilen, ved at trykke på QR-koden nederst i højre hjørne. Det kræver dog at telefonen har adgang til internettet gennem 3/4 G eller WIFI. Du kan finde dine billetter gennem linket i din ordrebekræftelsesmail, eller ved login på billet.fck.dk.
Ovenstående er kun gældende hvis du har original-billetten liggende som PDF fra billet.fck.dk på din mobil.

Du kan også få billetten tilsendt som en SMS-billet, dette gør du således:

1. Login på din profil på billet.fck.dk.
  2. Tryk på ”min konto” op i højre hjørne under dit brugernavn.
  3. Find kampen som du skal se og tryk på ”Send billet som SMS” nede i højre hjørne.
  4. Indtast dit telefon nummer og tryk ”Send en SMS”
Har du modtaget screenshot, eller printet billetten ud virker det ikke

Hvis din SMS-billet ikke kan scannes på din mobil på grund af defekt skærm eller andre problemer, som ikke relaterer sig til SMS-billettens funktionalitet, kan en ny billet printes i billetboderne, som er placeret rundt om Telia Parken. Dette koster et gebyr på 40,- pr. billet.