Har du købt din billet på billet.fck.dk, skal du downloade dine billetter og printe dem. Du kan finde dine billetter gennem linket i din ordrebekræftelsesmail, eller ved login på billet.fck.dk.

Det er kun muligt at scanne din billet på mobilen, hvis du har billetten som en SMS-billet.

Du kan bestille din billet som SMS-billet ved at følge instruksionerne i din bekræftelsesmail, som du modtager umiddelbart efter køb.

Vær opmærksom på, at nyere Iphones (Iphone 7 og nyere) kan have problemer med scanning, på grund af Apple Pay. Vi arbejder på en løsning af dette. Indtil da, skal du huske at printe din billet.

Hvis din SMS-billet ikke kan scannes på din mobil på grund af defekt skærm eller andre problemer, som ikke relaterer sig til SMS-billettens funktionalitet, kan en ny billet printes i billetboderne, som er placeret rundt om Telia Parken. Dette koster et gebyr på 40,- pr. billet.

Et skærmprint eller billede af billetten vil ikke kunne scannes i indgangene.