Print-selv:
Har du købt din billet på billet.fck.dk, kan du downloade dine billetter og printe dem. Du kan finde dine billetter gennem linket i din ordrebekræftelsesmail, eller ved login på billet.fck.dk, under din transaktionsliste.

Mobil:
Du kan scanne dine PDF print-selv billetter i indgangen på mobilen, ved at trykke på QR-koden nederst i højre hjørne af billetten. Det kræver dog at telefonen har adgang til internettet gennem 3/4 G eller WIFI. Du kan finde dine billetter gennem linket i din ordrebekræftelsesmail, eller ved login på billet.fck.dk under din transaktionsliste.
Ovenstående er kun gældende hvis du har original-billetten liggende som PDF fra billet.fck.dk på din mobil.

Du kan også få billetten tilsendt som en SMS-billet, direkte efter køb ved at trykke "send billet som SMS" og indtaste dit mobilnummer.
Hvis du på et senere tidspunkt vil have tilsendt din bille som sms, skal du gøre følgende:

1. Login på din profil på billet.fck.dk.
  2. Tryk på ”min konto” oppe i højre hjørne under dit brugernavn.
  3. Find kampen som du skal se og tryk på ”Send billet som SMS” nede i højre hjørne.
  4. Indtast dit telefon nummer og tryk ”Send en SMS”
Screenshots godtages ikke. Hvis din SMS-billet ikke kan scannes på din mobil på grund af defekt skærm eller andre problemer, som ikke relaterer sig til SMS-billettens funktionalitet, kan en ny billet printes i billetboderne, som er placeret rundt om Telia Parken. Dette koster et gebyr på 40,- pr. billet.