F.C. København - FC Midtjylland d. 19 september kl. 18

Topkamp & Genåbningskamp

Kampen er også første 3F Superligakamp, hvor der ikke er Covid-19 restriktioner med indflydelse på oplevelsen - et gyldigt Coronapas er eneste krav. Dette betyder, at rigtig mange F.C. Københavnere har sikret sig adgang til kampen via "Sammen igen"-voucher, som vi solgte til genåbningskampen tidligere på året. Denne voucher skal blot skal indløses via billet.fck.dk fra fredag kl. 15:00. Praktisk information og guide følger fredag.

Har du købt en "Sammen-igen" billet/rabatkode, men er i tvivl om hvordan du bruger den?

Så kan du følge denne guide:

Sådan bestiller du dine billetter:
  • Opret eller login på din profil på billet.fck.dk
  • Vælg kampen ”F.C. København vs. FC Midtjylland” som din rabatkode gælder til.
  • Vælg tribunen som rabatkoden gælder til (alle pånær A3, A5 og A9).
  • Vælg det ønskede antal pladser
  • Vælg om dine billetter skal være voksen- eller børnebilletter
  • Tryk på linjen under ”Brug rabatkode/gavekort”, og indtast en rabatkode under to af de valgte billetter
  • Tryk herefter på det blå ikon, i nederste højre hjørne
  • Bekræft handelsbetingelserne i pop-up vinduet, og tryk ”Næste”
  • Tryk ”Afslut transaktion”
  • Afvent at modtage din ordrebekræftelse på mail, hvorfra du kan hente dine billetter
  • Husk at printe dine billetter til kampen, eller vælg at få dem tilsendt som SMS-billet