Kørestolsbrugere til hjemmekampe

Til hjemmekampe skal du købe en særlig kørestolsbillet. Antallet af kørestolspladser i Telia Parken er desværre begrænsede, og vi anbefaler derfor altid, at billetterne købes i god tid på billet.fck.dk.

I Telia Parken findes tre kørestolsplatforme. To er placeret på Sektion 12 (B8 - Kørestol og B10 - Kørestol). Det sidste er placeret på Familietribunen.
Afsnittene findes på billet.fck.dk under stadionoversigten, under punkterne "Tribune Unibet" og "Tribune DFDS".

Kørestolsbrugere, der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager i Telia Parken. Ledsagerbilletten skal bestilles på forhånd ved at kontakte kundeservice på kundeservice@fck.dk

Indgangene B9/B10/B11 på Unibet-tribunen benyttes, hvorfra der er en lift, der fører op til platformen.
Køber du først billet på kampdagen, skal du istedet henvende dig i en af billetboderne placeret rundt om Telia Parken, hvor det er muligt at købe både kørestols- og ledsagerbillet.
Her skal ledsagerkort også medbringes.


Ikke-kørestolsbrugere til hjemmekampe

Ikke-kørestolsbrugere, der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager i Telia Parken. 
 
Vi anbefaler altid, at ledsagerbilletten bestilles på forhånd ved at kontakte kundeservice på kundeservice@fck.dk. Kun på den måde kan man sikre sig en plads.
 
Det er muligt at få ledsagerbillet til alle afsnit.

Vælger du alligevel først at købe billet på kampdagen, skal du i stedet henvende dig i en af billetboderne rundt om Telia Parken, hvor det er muligt at købe både alm. + ledsager billet, såfremt der stadig er ledige billetter. 
Her skal ledsagerkort også medbringes.


 
Parkering på Telia Parkens areal
På kampdage, og til koncerter, er det ikke muligt at parkere på Telia Parkens areal, med undtagelse af handicap parkeringspladserne, som er placeret bag B-tribunen. Hertil skal benyttes handicapparkeringskort.