Endelig er vi i gang igen og er du en af de heldige der har fået plads til de kommende kampe under Superligamodellen, så kan du herunder se 2 video-guides af hvordan du afhenter din/jeres billetter:

SÅDAN KØBER DU DIN BILLET:

Følg disse steps for at købe din billet:

1.  Log ind på www.billet.fck.dk med din e-mail og kode
2.  Vælg den ønskede kamp
3.  Vælg plads(er) på tribuneoversigten
4.  Indsæt din e-mail og evt. e-mails for dem du køber/henter billet for - alle tilskuere til kampen skal være registreret med en bruger på www.billet.fck.dk
5.  Tryk 'næste' og accepter handelsbetingelser
6.  Herefter er billetterne hentet, og de kan nu downloades, printes, eller sendes som SMS-billet. Billetterne kan også ses i VoresKBH-appen for de enkelte profiler.

Afhentning af enkelt billet:

Afhentning af flere billetter (for venner der også har modtaget plads til kampene):