Familiekort:

Familiekortet er helt særligt til børnefamilier, der elsker at være en del af underholdningen på DFDS Familietribunen.

Dette sæsonkort giver adgang til DFDS Familietribunen til alle hjemmekampene i DBU Pokalen (excl. en evt. finale) samt Alka Superligaen.

Til internationale kampe og Brøndby-kampe er det standardprocedure at flytte sæsonkortholdere fra DFDS Familietribunen til andre afsnit på stadion.
Dette skal du være indforstået med, hvis du vælger at købe sæsonkort på DFDS Familietribunen.
Du kan læse mere om vores Familiekort her

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Platin-og Guldkort

Børn op til 15 år kan også købe Platin- eller Guldkort til reduceret pris. Det giver mulighed for at sidde på sin egen nummerede plads på C-tribunen.
Platinkortet inkluderer alle europæiske kampe, mens Guldkortet giver adgang til europæiske kvalifikationskampe samt en forkøbsret med 20% rabat på evt. europæiske gruppespilskampe.  

Begge kort indeholder desuden e-cash, som kan bruges i Fanshoppen. 500,- på Platinkort og 100,- på Guldkort.

Du kan læse mere om de forskellige korttyper her
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klub Leo & Junior FCK:

Alle børn mellem 5-14 år med sæsonkort bliver automatisk medlem af en af vores to børneklubber, Klub Leo (5-10 år) og Junior FCK (11-14 år).

Et medlemskab giver adgang til de mest eksklusive FCK-oplevelser, hvor man kommer helt tæt på holdet. Heriblandt muligheden for at gå med spillerne på banen samt deltagelse i arrangementer med hele holdet. Derudover inviteres alle børnesæsonkort-holdere til en række eksklusive og sjove events i løbet af sæsonen.

Du kan læse mere om vores børneklubber her

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kan jeg opgradere mit sæsonkort fra f.eks. barn til voksen?

Man kan ikke ombytte sin sæsonkortplads til en anden plads/sektion, men man kan opgradere sit børne-/pensionistsæsonkort til en voksenbillet i INFO-kontoret ved at betale differencen mellem de to typer billetter (udregnet på billetpriserne på kampen).