Glemt AWAY-kort
Har du glemt dit AWAY-kort til en udebanetur, kan du få hjælp i vores helpdesk, som er placeret ude foran udebaneafsnittet på det pågældende stadion. Vær opmærksom på, at du kun må glemme dit kort op til 3 gange - herefter vil du blive afvist.
Husk at medbringe gyldigt billed-ID hvis du har glemt dit AWAY-kort.

Mistet FCK AWAY-kort
Har du mistet dit FCK AWAY-kort skal du bestille et nyt kort, ved at logge ind på din profil, og derefter gå ind på 'Min side'. Det koster 50 kr. i administrationsgebyr, at bestille et nyt kort.

Så snart dit kort er printet og du har modtaget en mail om, at det ligger klar til afhentning, kan du hente det i Fanshoppen på Øster Allé. Det kan du gøre i hele Fanshoppens åbningstid (dog ikke før kamp på kampdage, eller på dage, hvor vi spille på udebane)
Fanshoppens åbningstider kan du finde her.
Husk at medbringe billed-ID når du skal hente dit FCK AWAY-kort.

Har du skiftet mail, eller glemt hvilken mail du er tilmeldt med, skal du kontakte os på fckaway@fck.dk