Glemt AWAY-kort
Har du glemt dit AWAY-kort til en udebanetur, kan du få hjælp i vores helpdesk, som er placeret ude foran udebaneafsnittet på det pågældende stadion. Vær opmærksom på, at du kun må glemme dit kort op til 3 gange - herefter vil du blive afvist.
Husk at medbringe gyldigt billede id, hvis du har glemt dit AWAY-kort.

Mistet FCK AWAY-kort
Har du mistet dit FCK AWAY-kort skal du bestille et nyt kort, ved at logge ind på din profil, og derefter gå ind på 'Min side'. Det koster 50kr i administrationsgebyr, at bestille et nyt kort.

Så snart dit kort er printet og du har modtaget en mail om, at det ligger klar til afhentning, kan du hente det i Fanshoppen på Øster Allé. Det kan du gøre i hele Fanshoppens åbningstid, dog ikke på kampdage, eller når vi spiller på udebane.
Fanshoppens åbningstider kan du finde her. Husk at medbringe billede ID når du skal hente dit FCK AWAY-kort.

Har du skiftet mail, eller glemt hvilken mail du er tilmeldt med, skal du kontakte os på fckaway@fck.dk