Det er nu muligt, at finde sit digitale away-kort på www.fckaway.dk så snart man er logget ind.

Dette kan bruges til at komme ind på vores udebane-afsnit, når vi spiller udebanekampe i Danmark og i udlandet.

Så snart du har bestilt det og du er blevet godkendt enten i Fanshoppen eller i helpdesken ved udebaneafsnittet (husk billede ID), så vil dit kort være på www.fckaway.dk.

Det kan findes ved at klikke på away-kortet, som vist herunder:
Image Placeholder