For at blive endegyldigt medlem af FCK AWAY skal du huske at afhente dit FCK AWAY-kort.

Afhentning i Fanshoppen

På hjemmekampdage kan AWAY-kort først afhentes efter kampen.

Så snart dit kort er printet og du har modtaget en mail om, at det ligger klar til afhentning, kan du hente det i Fanshoppen på Øster Allé. Det kan du gøre i hele Fanshoppens åbningstid, dog ikke på kampdage, eller når vi spiller på udebane.
Fanshoppens åbningstider kan du finde her. Husk at medbringe billede ID når du skal hente dit FCK AWAY-kort.

Afhentning til udebanekampe

Som udgangspunkt tager vi alle uafhentede FCK AWAY-kort med til udebanekampe i Danmark. Du kan derfor hente dit AWAY kort i vores helpdesk ved det pågældende stadion, såfremt du medbringer gyldigt billede ID.

Til Internationale kampe uden for Danmarks grænser tager vi IKKE uafhentede FCK AWAY-kort med.
Du kan dog stadig komme ind, du skal blot have ansøgt og fået besked om at dit kort ligger til afhentning. Herefter kan du møde op ved vores helpdesk på det pågældende stadion, så klarer vi den derfra.
HUSK at medbringe gyldigt billede id.

Mistet FCK AWAY-kort

Har du mistet dit FCK AWAY-kort skal du bestille et nyt kort, ved at logge ind på din profil, og derefter gå ind på 'Min side'. Det koster 50kr i administrationsgebyr, at bestille et nyt kort.

Så snart dit kort er printet og du har modtaget en mail om, at det ligger klar til afhentning, kan du hente det i Fanshoppen på Øster Allé. Det kan du gøre i hele Fanshoppens åbningstid, dog ikke på kampdage, eller når vi spiller på udebane.
Fanshoppens åbningstider kan du finde her. Husk at medbringe billede ID når du skal hente dit FCK AWAY-kort.

Har du skiftet mail, eller glemt hvilken mail du er tilmeldt med, skal du kontakte os på fckaway@fck.dk